Ontwikkelopdacht Residentie Hogewald Beuningen

Voor een bijzondere locatie in Beuningen aan de Hogewald hebben wij een prachtig ontwerp gemaakt voor seniorenwoningen!
De senioren “babyboom” generatie 60-plus is zoekende naar kleinere comfortabele woningen met kleine tuin, direct gelegen in en om het centrum van Beuningen. Het geheel in een groene, veilige omgeving. Samen met leeftijdsgenoten in de ”herfst” van hun leven genieten in de mooie Residentie Hogewald.
Dit fraai gelegen perceel van ruim 16.000 m² heeft een directe aansluiting op het bestaande wegennet en omliggende bewoning.
Op relatief korte afstand van de primaire voorzieningen van Beuningen en op loopafstand van het openbaarvervoer, biedt dit perceel een mooie gelegenheid voor het bouwen van 28 geschakelde twee-onder-een-kap woningen en 12 quadrant woningen. De tweekappers zullen in woonoppervlakte (bvo) variëren van ca. 125 m² tot 140 m². Quadrantwoningen met een uiterlijke verwijzing naar de “Beuningse Hooimijt” zullen een woonoppervlakte van ca. 120 m².

Beide woningen zijn voorzien van een volledig programma (woon-, slaap-, badkamer en keuken) op de begane grond. Het aanzicht van de woningen zal groen van aard zijn en kenmerken bevatten die men in het “oude” Beuningse landschap vroeger tegen kwam met een zorgvuldige inbedding in deze fraaie groene omgeving.

De wijk zal ontsluiten aan de Hogewaldstraat, waarbij veel groen en doorzicht geboden gaat worden. De woningen worden gebouwd met de nieuwste energiebesparende systemen, duurzaam en kwalitatief hoogstaand. Woningen bouwen met visie en de verwachtingen overstijgen van de toekomstige gebruikers.

Brochure Haalbaarheid Residentie Hogewald

Enquêteformulier Residentie Hogewald

Over ons

In 2011 is Bisther Vastgoed ontstaan met als doel een brede dienstverlener en initiator te worden binnen de vastgoedbranche. Door de combinatie op het gebied van vastgoedconsultancy, projectmanagement en (conceptuele) vastgoedontwikkeling ontstaat een organisatie die trajecten in zijn geheel kan begeleiden en waarbinnen de actuele wensen van de vastgoedgebruikers up-to-date blijven.
Door de kleine organisatie kunnen wij snel en adequaat handelen en u de persoonlijke aandacht geven die u verwacht.
Wij maken graag kennis met u.

Lees verder >

Contact