Over ons

In 2011 is Bisther Vastgoed ontstaan met als doel een brede dienstverlener en initiator te worden binnen de vastgoedbranche. Door de combinatie op het gebied van vastgoedconsultancy, projectmanagement en (conceptuele) vastgoedontwikkeling ontstaat een organisatie die trajecten in zijn geheel kan begeleiden en waarbinnen de actuele wensen van de vastgoedgebruikers up-to-date blijven.

Door de kleine organisatie kunnen wij snel en adequaat handelen en u de persoonlijke aandacht geven die u verwacht.

Onze visie
Wij vinden dat wonen, werken en maatschappelijke voorzieningen in de juiste verhouding met elkaar in harmonie moeten bestaan. In de geest van de huidige tijd, met het oog op de toekomst en met respect voor het verleden.
Dit proberen wij te bereiken middels het adviseren, bemiddelen en ontwikkelen van vastgoed. De essentie is, om ons in te leven in onze cliƫnten en hun wensen centraal te stellen, te analyseren en te adviseren naar haalbaarheid en realisme. Dit doen wij met veel toewijding, enthousiasme en creativiteit om het hoogst haalbare
resultaat te behalen, zowel kwalitatief als kwantitatief. Service, kwaliteit, eerlijkheid en transparantie zijn onze kernwaarden. Ons devies is: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Contact